کانال سافت گذر در ایتا خبرهای جذاب سافت گذر را در ایتا دنبال کنید
جستجو در سافت گذر سافت گذر
جستجو در سایت در حال جستجو ...
کاربر عزیز ! اگر میخواهید به طور لحظه ای از بروز رسانی نرم افزار مورد نظر خود آگاه شوید و ایمیل بروز رسانی برنامه مورد نظر خود را در لحظه دریافت نمایید و فهرست برنامه های منتخب خود را در محیط کاربری خود ذخیره کنید همچنین دسترسی به تمامی برنامه های مخصوص اعضای ویژه(VIP) داشته باشید، با پرداخت ماهی فقط 5700 تومان تا یکسال از این امکان بهره مند شوید عضویــــــت
x
X لایسنس آنتی ویروس نود 32
بستن
 
پیلگون
تعداد برنامه ها: 9456 | مشاهده و دانلود: 765949850 | آخرین بروزرسانی: 1403/08/15 | اعضاء: 319382 | نظرات: 38031
www.esetupdate.ir
اطلاعیه های مهم سایت اطلاعیه های مهم سایت
💐 وفات شهادت گونه حضرت فاطمه معصومه سلام الله علیها تسلیت باد 💐

خبر خوشی در راهه...گوش بزنگ ما باشید

🔰جایگزین مناسب Kaspersky خرید لایسنس نود 32

جهت رفع مشکل باز شدن سایت به دلیل بلاک توسط  نود 32 این ویدیو یا این ویدیو(ورژن 9 به بالا) یا راهنمای تصویری را مشاهده کنید

اکانت های بروزرسانی نود32 با قیمت های مناسب به صورت یک ، سه ، شش و دوازده ماهه از اینجا قابل خرید می باشد.

آپدیت نود 32

سافت گذر دانشنامه نرم افزار - دانلود رایگان نرم افزار

سرور آپدیت نود 32
پیشنهاد سافت گذر
نظر سنجی
[مشاهده نتایج]

باج افزار پتیا پس از واناکرای به شبکه های رایانه ای حمله کرد

پس از آنکه باج افزار واناکرای شبکه‌های رایانه‌ای در سراسر جهان را تحت تاثیر قرار داد، حال باج افزار جدیدی با نام پتیا/پِتراپ (Petya) یا پِتراپ (Petrwrap) شبکه‌های رایانه‌ای را در اروپا تحت تاثیر قرار داده است.

باج افزار پتیا پس از واناکرای به شبکه های رایانه ای حمله کرد

پس از حمله‌ی گسترده‌ای که در هفته‌های اخیر توسط باج افزار واناکرای انجام شد، روز گذشته شاهد انتشار باج افزار جدیدی بودیم که با نام پتیا/پِتراپ در اروپا و مخصوصا اوکراین گسترش یافت و شبکه‌های کامپیوتری متعددی را درگیر کرد. براساس اطلاعات ارائه شده بیشترین آسیب به شبکه‌های رایانه‌ای در اوکراین وارد شده که بانک مرکزی اوکراین، شرکت مخابرات، سازمان مترو و فرودگاه بوریسپیل کیف از جمله‌ی شبکه‌هایی است که تحت تاثیر قرار گرفته است. هرچند شبکه‌ی توزیع نیروی برق اوکراین تحت تاثیر قرار نگرفته و قطعی برق گزارش نشده، اما شرکت اوکرِنِگو که وظیفه‌ی تامین برق کشور اوکراین را برعهده دارد نیز تحت تاثیر این بدافزار قرار گرفته است.

باج افزار پتیا/پِتراپ همچنین شماری از رایانه‌ها در نیروگاه چرنویل را درگیر کرده است. گزارش‌ها نشان از این دارد که حتی برخی ایستگاه‌های رایانه‌ای نظیر دستگاه‌های خودپرداز (ATM) و ترمینال‌های فروش نیز تحت تاثیر این باج افزار جدید قرار گرفته‌اند.

البته ساعاتی پس از انتشار این باج افزار، گزارش‌های منتشر شده نشان از گسترش دامنه‌ی تاثیر این باج افزار داشت، به‌طوری‌که کمپانی مائِرسک در دانمارک نیز آلوده شدن به این باج افزار را در شماری از سایت‌های خود در سراسر اروپا گزارش داده که از جمله‌ی این سایت‌ها می‌توان به بازوی حمل و نقل روسی این کمپانی با نام دامکو اشاره کرد. کمپانی نفتی روس‌نِفت نیز از این باج افزار در امان نبوده، اما مشخص نیست که میزان آسیب وارد شده تا چه اندازه بزرگ است. شماری از کمپانی‌های داروسازی و بیمارستان‌ها در ایالات متحده‌ی آمریکا نیز به این باج افزار گرفتار شده و سیستم‌های کامپیوتری به مشکل خورده‌اند.

هرچند کارشناسان کسپرسکی در ابتدای امر این باج افزار را نسخه‌ی جدیدی از ویروس پِتیا عنوان کرده بودند، اما ساعاتی بعد، کارشناسان کسپرسکی با انجام بررسی‌های بیشتر این ویروس را با عنوان NotPetya معرفی کردند. آمارهای ارائه شده توسط کسپرسکی نشان از این دارد که این باج افزار تا بعد از ظهر دیروز بیش از ۲٫۰۰۰ مشترک این آنتی ویروس را مورد حمله قرار داده است.

باج افزار پتیا
دو موسسه‌ی امنیتی مستقل مدعی شده‌اند که باج افزار جدید از همان روزنه‌ی امنیتی EternalBlue استفاده می‌کند که واناکرای نیز از آن استفاده می‌کرد. با استفاده از این روزنه‌ی امنیتی سیستم‌های آلوده به ترمینالی برای انتشار سریع باج افزار تبدیل می‌شوند. BlueEternal نام روزنه‌ای امنیتی در سیستم عامل ویندوز مایکروسافت است که توسط ShadowBrokers در ماه آوریل افشا شد. این روزنه‌ی امنیتی در سیستم اشتراک فایل SMB ویندوز است که شواهد امر نشان از این دارد که توسط nsa توسعه یافته است. هرچند مایکروسافت این روزنه امنیتی را با انتشار پچ امنیتی برطرف کرده، اما همچنان شمار زیادی از کاربران در برابر حملات آسیب پذیر هستند.

مایکروسافت اعلام کرده که در حال بررسی حملات انجام شده است. تحقیقات اولیه ردموندی‌ها نشان از این دارد که باج افزار جدید از روش‌های مختلفی برای گسترش و حمله به سیستم‌های جدید استفاده می‌کند که از جمله‌ی آن روشی است که مایکروسافت آن را شناسایی کرده و پچ امنیتی مربوطه را برای نسخه‌های مختلف ویندوز از ایکس پی یا ۱۰ منتشر کرده بود. با توجه به اینکه این باج افزار از طریق ایمیل نیز قابل انتقال است، از این‌رو کاربران باید از باز کردن ایمیل‌های ناشناخته پیشگیری کنند.

باج افزار جدید سیستم‌های آلوده را قفل‌گذاری کرده و برای قفل گشایی باید مبلغ ۳۰۰ دلار از طریق بیت کوین به توسعه دهندگان آن پرداخت شود. بررسی‌ رکوردهای بلاک‌چین نشان از این دارد که آدرس استاتیک اعلام شده برای دریافت مبلغ مورد نظر تاکنون ۳۰ تراکنش مالی به ارزش ۹٫۰۰۰ دلار را دریافت کرده، حال آنکه از قفل گشایی رایانه‌ها پس از دریافت کد مربوطه اطلاعاتی در دست نیست.

با توجه به اینکه هدف اصلی این باج افزار کشور اوکراین بوده، از این‌رو احتمال می‌رود که منبع باج افزار جدید روسیه باشد. سال ۲۰۱۵ شبکه‌ی توزیع برق اوکراین هدف حمله‌های پیچیده‌ای بود که در نتیجه‌ی آن برق بیش از ۲۳۰٫۰۰۰ مشترک برای ۶ ساعت قطع شده بود.
نظرتان را ثبت کنید کد خبر: 37630 گروه خبری: اخبار امنیت و ویروس منبع خبر: زومیت تاریخ خبر: 1396/04/08 تعداد مشاهده: 1451
سافت گذر